Vestiging Goes

Vestiging GoesCONTACTPERSOON
Johnny Minnaard
T. + 31 (0)113 252200
E. goes@trailerpartners.eu
ADRES
Pearyweg 7
4462 GT Goes


Over Goes

In de regio Zeeland is MAN dealer Thieu van Dorst bedrijfswagens BV al sinds 1993 actief in het centraal gelegen Goes. Vanaf de eerste dag hebben wij ons gespecialiseerd in verkoop en reparatie van ons eigen merk MAN en alle mogelijke soorten trailers, aanhangwagens, diepladers etc. Inmiddels is Thieu van Dorst uitgegroeid tot een begrip in de regio met een hoge klantenwaardering en servicegraad.

Naar aanleiding van ons groeiend klantenbestand hebben wij in het voorjaar van 2012 het bestaande bedrijfspand uitgebreid met een extra APK keurstraat, twee reparatiestraten en magazijn. Deze nieuwbouw is zeer herkenbaar aan de nieuwe corporate identity van het label TrailerPartners.

Onder de naam TrailerPartners zijn wij op het gebied van getrokken materieel uw aangewezen partner, voor wagenparken van zowel kleine- als grote ondernemingen. Onze diensten variëren van reparatie en onderhoud van uw oplegger of aanhanger, tot aan onderhoud en herstel van uw laadklep, repareren van schades en vervangen van banden.

Door onze ruime openingstijden en een 24-uurs servicedienst zijn wij optimaal ingesteld om uw getrokken materieel maximaal inzetbaar te houden. Om u de zorg van het onderhoud te ontnemen kunnen wij u adviseren op het gebied van te plannen werkzaamheden, van onderhoud en verplichte keuringen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onderhoud en reparatie uit te voeren aan alle merken trailers en assen. Tevens zijn wij door de fabrikanten van Wabco, Knorr, Grau en Haldex gecertificeerd om reparatie en onderhoud uit te voeren aan ABS/EBS remsystemen. Verder beschikken wij over de juiste hard- en software om deze systemen te kunnen te diagnoseren en te programmeren. Uitstekend opgeleid en getraind personeel staat u ook op dit gebied ter beschikking.

Onze werkplaats en serviceauto zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur om u optimaal van dienst te kunnen zijn en op een professionele wijze aandacht te hebben voor uw oplegger(s) of aanhanger(s).

In samenwerking met ons label SparePartners zijn wij tevens in staat om in korte tijd over de juiste onderdelen te beschikken met een mogelijkheid tot meerdere leveringen per dag aan ons dealerbedrijf.

Verder kunnen wij u van dienst zijn voor de aan- en verkoop van zowel nieuw als gebruikte trailer, aanhangers, diepladers etc. Kortom uw mobiliteit is onze zorg!

Voor noodgevallen beschikken wij over een verhuurvloot van tautliners, kastentrailers, koeltrailers, containerchassis en niet te vergeten een groot aantal trucks. Voor uw mobiliteitsprobleem is bij Thieu van Dorst altijd een passende oplossing! Immers stilstand is achteruitgang!

Iedere serviceaanvraag benaderen wij met de bekende zeeuwse nuchterheid. En als het om Service gaat zijn wij niet “zuunig”. Deze instelling komt uw mobiliteit ten goede en geeft tevreden klanten. Daar zijn wij dan weer wel “zuunig” en trots op!

Graag willen wij als TrailerPartners vanuit ons vernieuwd bedrijfspand u in de toekomst van dienst zijn!


Service
Trailerpartners repareert en onderhoud trailers24 uur per dag service bij strandingBeveiliging van trailersKoeling installaties op trailersLaadkranen onderhouden op trailers en opleggersSpuiterij bij schade aan lak van trailers en opleggersKeuren van apk voor opleggersSchade herstellen bij schade aan trailers en opleggersTrailer of oplegger te huurControle, onderhoud, reparatie en LPK keuring van laadkleppenExpert in reparatie en onderhoud van uw trailer en opleggerOnderhouden, adviseren, monteren, repareren en onderhouden van bandenControleren, onderhouden, repareren en keuren van meeneemheftrucks


Acties

Reacties zijn gesloten.