Vestiging Den BoschCONTACTPERSOON
Roel de Greef / Marc Gloudemans
T. + 31 (0)73 690 09 46
F. + 31 (0)73 690 09 64
E. denbosch@trailerpartners.eu

ADRES
De Steenbok 16
5215 ME ‘s-Hertogenbosch


In de regio Den Bosch is MAN al ruim 15 jaar een begrip. Onder de naam TrailerPartners zijn wij van mening ook op het gebied van getrokken eenheden een uitstekende partner voor u te zijn voor wagenparken van zowel kleine als grote ondernemingen.

Onze diensten
Onze diensten variƫren van reparatie en onderhoud van uw oplegger of aanhanger, tot aan onderhoud en herstel van uw laadklep, repareren van schades en vervangen van banden.
Al deze activiteiten voeren wij voor u uit tegen marktconforme tarieven en met service als uitgangspunt. Desgewenst maken wij een passende aanbieding om uw voertuig of vloot in een onderhoudscontract af te dekken. Een uitbreiding op banden behoort ook tot de mogelijkheden.
Door onze ruime openingstijden en een 24 uurs servicedienst zijn wij optimaal ingesteld om uw oplegger of aanhanger maximaal inzetbaar te houden.
Om u de zorg van het onderhoud te ontnemen, kunnen wij u adviseren op het gebied van te plannen werkzaamheden, van onderhoud en verplichte keuringen. Uw transport is onze zorg.

Onderdelen
Aangezien wij alle merken trailers en assen kunnen repareren en onderhouden, is ons assortiment onderdelen aan te passen op de bij u lopende voertuigen. In samenwerking met ons label SparePartners zijn wij tevens in staat om in een korte tijd over de juiste onderdelen te beschikken met een mogelijkheid tot meerdere leveringen per dag aan ons dealerbedrijf.

Onze werkplaats en serviceauto zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur om u optimaal van dienst te kunnen zijn en op een professionele wijze aandacht te hebben voor uw oplegger(s) of aanhanger(s).

Krone getrokken voertuigen
Als leverancier van oa. Krone getrokken voertuigen kunnen wij u een passend advies geven met scherpe prijzen voor aanschaf of vervanging van uw aangekoppelde transportmiddelen.

Locatie en openingstijden
TrailerPartners heeft een gunstige locatie, wij zijn gelegen op Industrie terrein De Brand in Den Bosch vlak langs de A2. Zodra u vanaf de A2 afslag Veghel neemt, ziet u industrieterrein De Brand al aan de linkerzijde liggen.

Onze openingstijden zijn : maandag t/m Vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur en op woensdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur . Buiten deze werktijden kunt u gebruik maken van onze internationale MSM24 hulpdienst.
U bent dan ook van harte welkom om met uw getrokken materieel of complete combinatie kennis te maken met de voordelen van TrailerPartners Den Bosch.


Services
Trailerpartners repareert en onderhoud trailers24 uur per dag service bij strandingBeveiliging van trailersKoeling installaties op trailersLaadkranen onderhouden op trailers en opleggersSpuiterij bij schade aan lak van trailers en opleggersKeuren van apk voor opleggersSchade herstellen bij schade aan trailers en opleggersTrailer of oplegger te huurControle, onderhoud, reparatie en LPK keuring van laadkleppenExpert in reparatie en onderhoud van uw trailer en opleggerOnderhouden, adviseren, monteren, repareren en onderhouden van bandenControleren, onderhouden, repareren en keuren van meeneemheftrucks


ActiesReacties zijn gesloten.