Vestiging CoevordenCONTACTPERSOON
Henk Everts / Jan Supér
T. + 31 (0)524-597300
F. + 31 (0)524-518267
E. coevorden@trailerpartners.eu

ADRES
Van Leeuwenhoekweg 2
7741 LC Coevorden


Over Coevorden

Roordink Bedrijfswagens is ruim 25 jaar toonaangevend als bedrijfswagendealer, met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle. Als bedrijfswagendealer hebben wij voor elk denkbaar transport de beste oplossing. Via de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en met het verrichten van alle reparaties, onderhoud, inspecties en keuringen aan trailers, bussen en toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres. Ons totaalpakket richt zich op één doel: uw bedrijfswagen veilig, betrouwbaar en inzetbaar te houden, tegen een zo laag mogelijke kilometerprijs.

Daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar en zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

Onze TrailerPartners-vestiging in Coevorden biedt u de volgende voordelen:

Ruime expertise
TrailerPartners heeft een ruime expertise op het gebied van trailers.
Wij sleutelen aan bijna elk denkbaar type trailer, zoals containerchassis, tautliners, koeltrailers, tankwagens, dubbeldekkers en LZV’s. Wij verzorgen daarnaast ook gecertificeerde lekdetecties van F-gassen aan koelmotoren. Trailers van verschillende merken komen bij ons over de vloer, waardoor binnen onze TrailerPartners-vestiging ruime ervaring, kennis en kunde aanwezig is.

Gunstige locatie
Onze TrailerPartners-vestiging is goed bereikbaar via de N34. Zie ook de kaart voor de exacte locatie.

Minimale stilstand, maximale inzet getrokken materieel
Bij TrailerPartners Coevorden is plaats voor trailers van alle wagenparken. Door de uitgebreide voorraad onderdelen worden de doorlooptijden voor reparatie, onderhoud en keuringen tot een minimum beperkt. Daarnaast wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met bijzondere (spoedeisende) wensen.

24-uurs service
Via TrailerPartners kunt u gebruik maken van een 24-uurs nooddienst bij onverwachte strandingen.

Vooraf duidelijk inzicht in kosten en planning
TrailerPartners werkt transparant. Vooraf geven wij u desgewenst inzicht in de te verwachten kosten. Ook de uit te voeren werkzaamheden kunnen vooraf doorgesproken worden. Eventuele bijzonderheden tijdens reparatie, onderhoud en keuring melden wij tijdig, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met verrassingen.

Agenda-assistent
Wij zorgen graag voor het inplannen van periodieke onderhoudswerkzaamheden en keuringen. Op een voor u passend moment, worden uw trailers ingepland voor APK en/of Laadklepinspectie. Immers op tijd uitgevoerd onderhoud zorgt op de lange termijn voor minimale uitval en daardoor minimale kosten.

Haal- en brengservice
De rompslomp van het halen en brengen nemen wij uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw transport.

A tot Z schadeherstel
Bij schadereparaties kunnen wij snel schakelen, omdat wij nauw samenwerken met erkende spuiterijen en schadeherstelbedrijven. Het volledige hersteltraject kunnen wij dan ook voor u verzorgen.

Trailerverhuur
Indien gewenst kunnen wij u huurtrailers aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een verhuurvloot met MAN vrachtwagens, welke wij desgewenst ook aan u kunnen verhuren.

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 08.00 – 12.00 uur

Na openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer: 0524-597300


Service
Trailerpartners repareert en onderhoud trailers24 uur per dag service bij strandingBeveiliging van trailersKoeling installaties op trailersLaadkranen onderhouden op trailers en opleggersSpuiterij bij schade aan lak van trailers en opleggersKeuren van apk voor opleggersSchade herstellen bij schade aan trailers en opleggersTrailer of oplegger te huurControle, onderhoud, reparatie en LPK keuring van laadkleppenExpert in reparatie en onderhoud van uw trailer en opleggerOnderhouden, adviseren, monteren, repareren en onderhouden van bandenControleren, onderhouden, repareren en keuren van meeneemheftrucks


Reacties zijn gesloten.