Vestiging Utrecht

Vestiging UtrechtCONTACTPERSOON SERVICE
Jaroen van Straten
T +31 (0)30 666 32 34
F +31 (0)30 666 53 09
E. utrecht@trailerpartners.eu

ADRES
Reactorweg 27
3542 AD Utrecht


Over Utrecht

Het reparatie en onderhoud van uw getrokken materieel onderbrengen bij TrailerPartners in
Utrecht biedt u de volgende voordelen:

Ruime expertise
TrailerPartners heeft een ruime expertise op het gebied van trailers.
Wij sleutelen aan elk denkbaar type trailer, zoals containerchassis, tautliners, koeltrailers, tankwagens, dubbeldekkers en LZV’s. Met onze STEK certificering verzorgen wij ook lekdetecties van F-gassen aan koelmotoren.

Merken trailers die bij ons veelvuldig over de vloer komen zijn onder andere:
Humbaur, Van Eck, Van Hool, Schmitz Cargobull, Groenewegen, Montenegro, Kögel, Trailer, Samro, Pacton, Floor, General Trailer, Krone, Schmidt, Nooteboom, Goldhofer, Vogelzang, Broshuis, DAF en Freuhauf.

Gunstige locatie in Utrecht
TrailerPartners heeft een gunstige locatie, centraal gelegen in Utrecht.
Dichtbij de uitvalswegen A2, A12 en de A27. Zie ook kaart voor onze ligging.

Minimale stilstand, maximale inzet getrokken materieel
TrailerPartners beschikt over zes doorrijstraten van elk 30 meter lang in de werkplaats. Dat geeft plaats voor trailers van kleine maar ook grote wagenparken. Samen met de uitgebreide voorraad onderdelen worden de doorlooptijden van reparatie, onderhoud en keuringen hiermee tot een minimum beperkt. Daarnaast wordt met bijzondere (spoedeisende) wensen zoveel mogelijk rekening gehouden.

24-uurs service
Via TrailerPartners kunt u gebruik maken van een 24-uurs strandingsservice

Vooraf duidelijk inzicht in kosten en planning
TrailerPartners werkt transparant. Vooraf geven wij u inzicht in de te verwachten kosten. Ook de uit te voeren werkzaamheden worden vooraf doorgesproken. Eventuele bijzonderheden tijdens reparatie, onderhoud en keuring melden wij tijdig, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met verrassingen.

Agenda assistent
Wij zorgen graag voor het inplannen van periodieke onderhoudswerkzaamheden en keuringen. Op een voor u passend moment, worden uw trailers ingepland voor APK en/of LPK. Immers op tijd uitgevoerd onderhoud zorgt op de lange termijn voor minimale uitval en minimale kosten.

Haal- en brengservice
De rompslomp van het halen en brengen nemen wij uit handen, zodat u zich kunt focussen op het transport.

Truckwash
Op ons terrein bevindt zich een truckwasstraat. U kunt uw trailers schoon retour krijgen na een bezoek in onze werkplaats wanneer u deze gelijk laat wassen in de wasstraat. Informeer naar de tarieven.

A tot Z schadeherstel
Bij schadereparaties kunnen wij snel schakelen, omdat wij ook over een spuiterij beschikken. Het volledige hersteltraject kunnen wij dan ook voor u verzorgen.

Trailerverhuur
Als depothouder van Tip kunnen wij u te allen tijde opleggers bieden uit de vloot van Tip. Daarnaast beschikken wij over een verhuurvloot van MAN vrachtwagens welke wij u desgewenst ook aan u kunnen verhuren.

Openingstijden werkplaats
Maandag – vrijdag: 08.00 – 20.00 uur
Woensdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 13.00 uur


Acties


Service
Trailerpartners repareert en onderhoud trailers24 uur per dag service bij strandingBeveiliging van trailersKoeling installaties op trailersLaadkranen onderhouden op trailers en opleggersSpuiterij bij schade aan lak van trailers en opleggersKeuren van apk voor opleggersSchade herstellen bij schade aan trailers en opleggersTrailer of oplegger te huurControle, onderhoud, reparatie en LPK keuring van laadkleppenExpert in reparatie en onderhoud van uw trailer en opleggerOnderhouden, adviseren, monteren, repareren en onderhouden van bandenControleren, onderhouden, repareren en keuren van meeneemheftrucksWas uw trailer en oplegger bij ons

Reacties zijn gesloten.