Vestiging Tilburg

Vestiging TilburgCONTACTPERSOON
Kees Postma
T. + 31 (0)135 43 93 27
E. tilburg@trailerpartners.eu

ADRES
Jules Verneweg 130
5015 BM Tilburg


Over Tilburg

In de regio Tilburg is MAN al ruim 25 jaar een begrip. Onder de naam TrailerPartners zijn wij van mening ook op het gebied van getrokken eenheden een uitstekende partner voor u te zijn voor wagenparken van zowel kleine als grote ondernemingen.

Onze diensten variƫren van reparatie en onderhoud van uw oplegger of aanhanger, tot aan onderhoud en herstel van uw laadklep, repareren van schades en vervangen van banden.

Al deze activiteiten voeren wij voor u uit tegen marktconforme tarieven en met service als uitgangspunt. Desgewenst maken wij een passende aanbieding om uw voertuig of vloot in een onderhoudscontract af te dekken. Een uitbreiding op banden behoort ook tot de mogelijkheden.

Door onze ruime openingstijden en een 24 uurs servicedienst zijn wij optimaal ingesteld om uw oplegger of aanhanger maximaal inzetbaar te houden.

Om u de zorg van het onderhoud te ontnemen kunnen wij u adviseren op het gebied van te plannen werkzaamheden, van onderhoud en verplichte keuringen. Uw transport is onze zorg.

Aangezien wij alle merken trailers en assen kunnen repareren en onderhouden is ons assortiment onderdelen aan te passen op de bij u lopende voertuigen.

In samenwerking met ons label SparePartners zijn wij tevens in staat om in een korte tijd over de juiste onderdelen te beschikken met een mogelijkheid tot meerdere leveringen per dag aan ons dealerbedrijf.

Onze werkplaats en serviceauto zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur om u optimaal van dienst te kunnen zijn en op een professionele wijze aandacht te hebben voor uw oplegger(s) of aanhanger(s).

Als leverancier van oa. Krone getrokken voertuigen kunnen wij u een passend advies geven met scherpe prijzen voor aanschaf of vervanging van uw aangekoppelde transportmiddelen.

Als service-verlener van onze merken MAN en Volkswagen bedrijfswagens zijn wij als dealer zeer hoog gewaardeerd door onze klanten. Voor MAN zijn wij uitgeroepen tot Servicedealer van het jaar 2011 en bij Volkswagen Bedrijfswagens staan wij in de top 5 van klanten tevredenheid. Met deze instelling wensen wij u ook op het gebied van getrokken voertuigen van dienst te zijn.


Service
Trailerpartners repareert en onderhoud trailers24 uur per dag service bij strandingBeveiliging van trailersKoeling installaties op trailersLaadkranen onderhouden op trailers en opleggersSpuiterij bij schade aan lak van trailers en opleggersKeuren van apk voor opleggersSchade herstellen bij schade aan trailers en opleggersTrailer of oplegger te huurControle, onderhoud, reparatie en LPK keuring van laadkleppenExpert in reparatie en onderhoud van uw trailer en opleggerOnderhouden, adviseren, monteren, repareren en onderhouden van bandenControleren, onderhouden, repareren en keuren van meeneemheftrucks


Acties

Reacties zijn gesloten.