Vestiging RotterdamCONTACTPERSOON
Bastiaan Vlot / Henjo Burger
T. + 31 010-7410600
E. rotterdam@trailerpartners.eu

ADRES
Florijnstraat 10
2988 CL Ridderkerk


Over Rotterdam

Het reparatie en onderhoud van uw getrokken materieel onderbrengen bij TrailerPartners in Rotterdam biedt u de volgende voordelen:

Ruime expertise
TrailerPartners heeft een ruime expertise op het gebied van trailers.
Wij sleutelen aan elk denkbaar type trailer, zoals containerchassis, tautliners, koeltrailers, tankwagens, dubbeldekkers en LZV’s.

Merken trailers die bij ons veelvuldig over de vloer komen zijn onder andere:
Humbaur, Van Eck, Van Hool, Schmitz Cargobull, Groenewegen, Kögel, Trailer, Samro, Pacton, Floor, General Trailer, Krone, Schmidt, Nooteboom, Goldhofer, Vogelzang, Broshuis, DAF en Freuhauf.

Gunstige locatie in Rotterdam-Albrandswaard
TrailerPartners heeft een gunstige locatie, centraal gelegen in de havens van Rotterdam, direct aan de A15.

Minimale stilstand, maximale inzet getrokken materieel
TrailerPartners heeft plaats voor trailers van kleine maar ook grote wagenparken. Samen met de uitgebreide voorraad onderdelen worden de doorlooptijden van reparatie, onderhoud en keuringen hiermee tot een minimum beperkt. Daarnaast wordt met bijzondere (spoedeisende) wensen zoveel mogelijk rekening gehouden.

24-uurs service
Via TrailerPartners kunt u gebruik maken van een 24-uurs strandingsservice van het MAN dealerservice netwerk.

Vooraf duidelijk inzicht in kosten en planning
TrailerPartners werkt transparant. Vooraf geven wij u inzicht in de te verwachten kosten. Ook de uit te voeren werkzaamheden worden vooraf doorgesproken. Eventuele bijzonderheden tijdens reparatie, onderhoud en keuring melden wij tijdig, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met verrassingen.

Agenda-assistent
Wij zorgen graag voor het inplannen van periodieke onderhoudswerkzaamheden en keuringen. Op een voor u passend moment, worden uw trailers ingepland voor APK. Immers op tijd uitgevoerd onderhoud zorgt op de lange termijn voor minimale uitval en minimale kosten.

Haal- en brengservice
De rompslomp van het halen en brengen nemen wij uit handen, zodat u zich kunt focussen op het transport.

A tot Z schadeherstel
Bij schadereparaties kunnen wij snel schakelen, omdat wij nauw samenwerken met een erkend schadeherstelbedrijf. Het volledige hersteltraject kunnen wij dan ook voor u verzorgen.

Trailerverhuur
Indien nodig kunnen wij u huuropleggers aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een verhuurvloot van MAN vrachtwagens, welke wij desgewenst ook aan u kunnen verhuren.

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur

Na openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 010-7410600

Service
Trailerpartners repareert en onderhoud trailers24 uur per dag service bij strandingBeveiliging van trailersKoeling installaties op trailersLaadkranen onderhouden op trailers en opleggersSpuiterij bij schade aan lak van trailers en opleggersKeuren van apk voor opleggersSchade herstellen bij schade aan trailers en opleggersTrailer of oplegger te huurControle, onderhoud, reparatie en LPK keuring van laadkleppenExpert in reparatie en onderhoud van uw trailer en opleggerOnderhouden, adviseren, monteren, repareren en onderhouden van bandenControleren, onderhouden, repareren en keuren van meeneemheftrucks

Reacties zijn gesloten.